Werkwijze

Ieder mens is anders, ook in zijn eetgewoonten en smaakvoorkeuren. In mijn behandeling als diëtist richt ik me daarom op maatwerk. Tijdens het eerste bezoek stel ik veel vragen: over uw eetgewoontes, uw woonsituatie, uw gezondheid en de mogelijke beperkingen die u ervaart, uw medische gegevens, uw verwachtingen en uw wensen. Daarna stel ik in overleg met u een behandelplan op waarin duidelijk de doelen staan waar u naar streeft.

Dieetditdieetdat.nl

Kwaliteit
Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (nr. 19912177189) en ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten.

logo kwaliteitsregister paramedici  Logo Nederlandse Vereniging van Dietisten

Wetenschappelijk onderzoek
In mijn praktijk verzamel ik gegevens voor wetenschappelijk onderzoek door het Nederlands instituut voor onderzoek van de gezondheidszorg (Nivel). Het Nivel kent een zeer strikt privacybeleid en ontvangt van mij geen informatie waarmee cliënten direct geïdentificeerd kunnen worden. U kunt bij mij meer informatie opvragen en eventueel ook  bezwaar maken. Meer informatie kunt u vinden op de website van Nivel Zorgregistraties eerste lijn: www.nivel.nl/zorgregistraties en voor de privacybescherming: https://www.nivel.nl/nl/NZR/over-nivel/privacybescherming.